Janfré Uniformen & Design

                                                                                        

 

Bij Janfré Uniformen maken we al jaren uniformen voor Schutterijen en Muziek verenigingen.


Op www.janfre-design.com vind u nu ook promowear, Workwear en formalwear. Hier kan u rechtstreeks bestellen of inspiratie opdoen.

Maar heeft U een ander idee dan kan u zeker contact met ons opnemen. Kijk op www.janfre-design.com voor mogelijkheden die u zeker aanspreken.

Janfre Uniformen

De specialist in op maat gemaakte uniformen en toebehoren is tegenwoordi gevestigd in Meerssen, maar wij leveren landelijk en zelfs over de Nederlandse grenzen. Of het nu gaat om harmonie of fanfare uniformen, gilde, militair of reënactment tenue, we maken het allemaal voor u bij Janfré Uniformen. Zelfs hoeden, petten, steken, colberts, pluimen of sabels.

Wilt u meer weten over het bedrijf "Janfre", klik dan hier.

 

 

 

Uniformen

 

uniformen

Bij Janfre Uniformen kunt u terecht voor allerlei soorten uniformen. In ons atelier/showroom in Meerssen, hebben wij tal van voorbeelden om u te tonen. Van Militaire uniformen tot fanfare en/of harmonie uniformen, of een op maat gemaakt colbert. Maar uiteraard kunnen wij voor u ook een geheel eigen ontwerp maken.

Het hele proces doen wij in nauw overleg met u, vanaf het eerste ontwerp t/m de oplevering en een goede nazorg. Sámen de kleuren bepalen, sámen de stoffen samenstellen. En door onze jaren lange ervaring op het gebied van uniformen ontwerpen kunt u rekenen op een mooi perfect eind resultaat.

Of het nu gaat om een enkel uniform of om uw hele vereniging / bedrijf, in overleg is bij ons bijna alles mogelijk.

Met enige trots hebben wij voor Majesteit Koning Willem Alexander al diverse malen mogen werken.

 

 

 

Hoofddeksels

hoofddeksels

Een hoofddeksel die gemaakt is bij Janfré, die past iedereen. Jawel, dit durven wij te stellen omdat ook onze petten, steken of hoeden voor iedereen op maat gemaakt worden. Net zoals bij onze uniformen doen wij sámen met u het ontwerp, kleur en stof bepalen zodat uw hoofddeksel precies bij u past.

 

 

Uitmonstering

Naast uniformen en hoofddeksels leveren wij bij Janfre Uniformen ook aanverwante artikelen. Te denken valt aan epauletten, pluimen of sabels. Maar ook overhemden op maat of b.v. onderscheidingen behoren tot de mogelijkheden.

 

Uitmonstering